Reprezentacja Kucharzy Wojska Polskiego wywalczyła brązowy medal

Reprezentacja Kucharzy Wojska Polskiego wywalczyła brązowy medal

Dobra passa Polaków w trakcie Międzynarodowej Olimpiady Kulinarnej IKA w Stuttgarcie trwa dalej.

Reprezentacja Kucharzy Wojska Polskiego, w składzie: Piotr Welter, Joanna Jachymiak, Robert Stefański, Paulina Garbacik, Radosław Irzemski, Piotr Pawelec, Paweł Bazan, Kamil Martyniak, Łukasz Tarapacki, Dariusz Gauza, Michał Przybył, Krystian Domeradzki wywalczyła brązowy medal.

Poniżej zamieszczamy listę dań, które zaserwowali nasi kucharze

Zestaw nr 1

Sandacz podwędzany, piana porowo-boczkowa, puree ziemniaczane z oliwą truflową, popcorn z kaszy gryczanej i puder z koperku.

Zestaw nr 2

Pieczone pierogi faszerowane warzywami korzennymi, kluski twarogowo - chrzanowo z estragonem, wegański sos BBQ.

Miska warzywna 3 składnikowa

Seler pieczony z tymiankiem i czosnkiem

Koper włoski w sosie pomarańczowym

Piklowana modra kapusta.

Serdecznie gratulujemy!