Smaki lasu, pola i morza

Smaki lasu, pola i morza

Już wkrótce, 16 kwietnia 2024 roku, w Ristorante Con Giardino w Gdańsku odbędzie się kolacja degustacyjna, która przebiegnie pod hasłem Ziemska Symbioza - smaki lasu, pola i morza. Sześcioro szefów kuchni, sześć dań, a do tego winepairing i muzyka na żywo.

Tym razem sześcioro szefów kuchni zawita do Gdańska, by spędzić czas na wspólnym gotowaniu. Organizatorem wydarzenia jest restauracja Ristorante Con Giardino, gdzie funkcję szefa kuchni pełni Jakub Łysk.

Kto jeszcze pojawi się podczas wspólnego gotowania? Z pewnością nie zabraknie prawej ręki szefa z Ristorante Con Giardino - Kacpra Łyska. Fartuchy przywdzieją również: Diana Jajkowska z Cukierni Więcej, Bartosz Rozbiegała z Restauracji Zdrojowej, Marcin Konkiel z Umiko Sushi oraz Sebastian Cichy z KonCi by Sebastian Cichy.