Wielkie otwarcie nowego Grubego Joska
Już 4 listopada Gruby Josek będzie świętować otwarcie w nowej lokalizacji. Restauracja przeniosła się z dotychczasowego adresu przy ul. Elektoralnej 24 w nowe miejsce - Atrium Centrum przy Al. Jana Pawła II 27 w Warszawie.
Gruby Josek to miejsce stworzone z miłości do syreniego grodu i jego tradycji. Nasze dania i wnętrza, przepełniają wspomnienia i tęsknota, ale także wyjątkowy charakter i jakość, które cechują warszawę i warszawiaków od pokoleń, dlatego też są fundamentem naszych działań! Podczas wizyty u Joska, nasi goście mogą poczuć się jak na starej warsiaskiej ulycy, i skosztować wyjątkowego klymatu miasta! To jedyne tego typu miejsce w Polsce! - piszą na swojej stronie internetowej.
Szefem kuchni restauracji Gruby Josek jest Mariusz Wróbel. Szczególnie zaprasza na Pajdę Joska z szarpaną wieprzowiną i piklowaną czerwoną kapustą, kiszonym ogórkiem z Hajnówki i pieruńskim sosem.
Miejsce warte odwiedzenia!
zdj. https://www.grubyjosek.pl/