
Zmiany w Airport Hotel Okęcie - nowy szef cukierni
Do zespołu dołączył nowy szef cukierni i jest nim Alan Pasierb, który uczył się od mistrza cukiernictwa Michała Iwaniuka. Nowy szef kuchni uczestniczył w niejednym konkursie cukierniczym, w których osiągał spore sukcesy jak II miejsce w konkursie "Master challenge by scholler", II miejsce w Mistrzostwach Polski w przygotowaniu deserów Expo sweet, czy III miejsce w mistrzostwach Cukierniczych "Debic Pastry Cup".
Alan Pasierb osiągnął wiele i posiada ogromną wiedzę, którą włoży teraz w tworzenie Airport Hotel Okęcie. Pod okiem nowego szef kuchni stworzone z pasji cukiernicze dania, będą mieli możliwość skosztować goście hotelu. Na tę okazję stworzono również menu przez znanych ze sztuki kulinarnej Mistrzów Kuchni Airport Hotel Okęcie. Pozostaje hotelowym gościom kosztowanie tych wspaniałych dań.
"Od niedawna w Czekoladzie Café nowego kierunku i czekoladowego zacięcia zadaje Szef Cukierni - Alan Pasierb, który od ponad 12 lat działa w branży cukierniczej. Co więcej, już od 3 lat jest związany z Czekoladziarnią, w której tworzy niebanalne kreacje, wobec których nie można przejść obojętnie. Każdy tworzony przez niego deser to przemyślana struktura kompozycji i smaku, dzięki czemu każdy można określić mianem dzieła cukiernictwa." - mówi o Alanie Pasierbie Dyrektor Generalny Hotelu Jacek Piasecki.
Nie można mieć wątpliwości co do siły i profesjonalizmu kadry Szefów Kuchni tego hotelu, gdy tworzą ją osoby z taką pasją do swojego fachu i miłości do tworzenia dań, deserów oraz całości hotelu dzięki czemu, przy okazji buduje się wspaniała atmosfera, która przecież w miejscu pracy jest najważniejsza a goście mogą ją odczuć co wpływa na ich zadowolenie z pobytu.