Znamy już laureatów nagród TOP RESTAURATOR Experience & Design!
Zakończony został już raport FOR RESTAURANT! Zamknęła się także rejestrację na konferencję stacjonarną, ale on-line warto dołączyć.
TOP 10 KREATÓRÓW RESTAURACJI w kategorii Experience&Design już jest znane. To ich wskazało JURY analizując mapę całej Polski. Są wśród nich restauratorzy z Poznania, Kołobrzegu, Wrocławia, Warszawy, Trójmiasta.
Piotr Popiński - Eliksir by Dom Wódki, Muzeum Wódki, Czerwony Wieprz, The Roots Bar&more
Martin Gimenez Castro - Tuna, Ceviche
Maciej Nowaczyk i Beata Ziajka - La Maddalena
Marta Gessler - Qchnia Artystyczna, Warsztat Woni
Michael Motz - Stacja Food Hall, Food Town w Fabryce Norblina
Krzysztof Cybruch - Montownia, Targ Śniadaniowy
Magda i Marcin Jasiura - Noriko Omakase Sushi
Sławomir Kimaszewski - Mamma - free people space, FUEGO
Marcin Smoczyński - FromażeriaWitek Iwański, Marcin Ruczyński - Hub Praga
Będzie można poznać ich już na konferencji hybrydowej MADE FOR RESTAURANT, 6.11.2023 w Radisson Blu Hotel, Sopot. Przypominamy, że nadal otwarta jest rejestracja na wydarzenie ONLINE! Kliknij tutaj.