Znamy już laureatów nagród TOP RESTAURATOR Experience & Design!

Znamy już laureatów nagród TOP RESTAURATOR Experience & Design!

Zakończony został już raport FOR RESTAURANT! Zamknęła się także rejestrację na konferencję stacjonarną, ale on-line warto dołączyć.

TOP 10 KREATÓRÓW RESTAURACJI w kategorii Experience&Design już jest znane. To ich wskazało JURY analizując mapę całej Polski. Są wśród nich restauratorzy z Poznania, Kołobrzegu, Wrocławia, Warszawy, Trójmiasta. 

Piotr Popiński - Eliksir by Dom Wódki, Muzeum Wódki, Czerwony Wieprz, The Roots Bar&more

Martin Gimenez Castro - Tuna, Ceviche

Maciej Nowaczyk i Beata Ziajka - La Maddalena

Marta Gessler - Qchnia Artystyczna, Warsztat Woni

Michael Motz - Stacja Food Hall, Food Town w Fabryce Norblina

Krzysztof Cybruch - Montownia, Targ Śniadaniowy

Magda i Marcin Jasiura - Noriko Omakase Sushi

Sławomir Kimaszewski - Mamma - free people space, FUEGO

Marcin Smoczyński - FromażeriaWitek Iwański, Marcin Ruczyński - Hub Praga

Będzie można poznać ich już na konferencji hybrydowej MADE FOR RESTAURANT, 6.11.2023 w Radisson Blu Hotel, Sopot. Przypominamy, że nadal otwarta jest rejestracja na wydarzenie ONLINE! Kliknij tutaj.