Bezglutenowe mąki dla branży HoReCa!

Bezglutenowe mąki dla branży HoReCa!

Marka Incola, oferująca szeroki wybór produktów bezglutenowych, prezentuje mąki bezglutenowe w nowych opakowaniach. Pięć mąk dostępnych jest w opakowaniach o pojemności 400 g, które wyróżniają się na półce nowoczesną grafiką. Dzięki kodom QR użytkownicy otrzymują wskazówki do wykorzystania mąk jednorodnych oraz wiele pysznych przepisów. Mąki: kokosowa, z ciecierzycy, gryczana, jaglana i kasztanowa, dają możliwość przygotowania pysznych, zdrowych i bezpiecznych dań dla osób chorujących na celiakię. Wszystkie mąki są także dostępne dla branży HoReCa w dużych, 2,5-kilogramowych opakowaniach. Mąki kokosowa i z ciecierzycy są teraz w sprzedaży w nowej, niższej cenie. Wszystkie produkty posiadają certyfikat Przekreślonego Kłosa ? to ważna informacja dla osób chorych na celiakię i z nietolerancją glutenu. Zamów już dziś: zamowienia@gfsp.pl. GFS Poland sp. z o.o., www.incola.com.pl