Bidfood Farutex przedstawia Trendbook HoReCa 2023

Bidfood Farutex przedstawia Trendbook HoReCa 2023

Trendbook HoReCa to zbiór najnowszych trendów, który powstał w efekcie dokładnego researchu oraz rozmów z szefami kuchni, właścicielami restauracji, specjalistami ds. marketingu, sommelierami, ekspertami. Trendbook 2023 został podzielony na pięć rozdziałów. Odnoszą się one do zachodzących na świecie mechanizmów, które mają wpływ na branżę HoReCa. Każdy z nich zawiera trendy, które w tym roku będą szczególnie widoczne. Są to m.in. weganizm i wegetarianizm, comfort food, zero waste, wzrastająca popularność kuchni azjatyckich - a szczególnie koreańskiej, dark kitchen, regionalizm w kuchni oraz wiele innych. Ponadto publikacja zawiera garść ciekawostek z kraju i ze świata, wywiady ze specjalistami oraz wypowiedzi ekspertów. Trendbook jest bezpłatny i można go pobrać ze strony www.bidfood.pl/trendbook2023