Poznaj przysmak Oceanii
Firma ABRAMCZYK poleca wszystkim szefom kuchni i restauratorom kulinarną podróż w najciekawsze miejsca świata, dzięki której poznają najsmaczniejsze ryby i owoce morza - te z naturalnych łowisk - dziko żyjące, niehodowlane.
Tym razem rekomendacja prosto z Australii i Oceanii oraz Chile, gdzie przysmakiem jest AUSTRALIS (Morszczuk Australijski). Ryba niezwykle łatwa w przygotowaniu, wręcz idealna do smażenia, której soczyste, białe mięso i chrupiąca skórka stają się przygodą kulinarną dla każdego smakosza. Nie bez powodu AUSTRALIS uważany jest za wyjątkowo pysznego konkurenta Dorsza, a w wielu krajach stanowi podstawę wykwintnych, ekskluzywnych dań.
Produkt dostępny w postaci filetów w wygodnym, indywidualnym opakowaniu dedykowanym specjalnie dla segmentu HoReCa. Zapytaj o AUSTRALISA swojego dostawcę!