Propozycje dodatków do jesiennych wypieków: nadzienia Lauretta dynia 50% i owoce egzotyczne 50%

Propozycje dodatków do jesiennych wypieków: nadzienia Lauretta dynia 50% i owoce egzotyczne 50%

Nowości od Kandy pomogą zatrzymać letnie wspomnienia  i smacznie wprowadzą w jesienną aurę.

Brzoskwinia, ananas, cytryna, pomarańcza - miks tych egotycznych owoców to baza nowego nadzienia Lauretta owoce egzotyczne 50%. Jak smakuje? Jest orzeźwiające, z wyczuwalnymi kawałkami owoców. Świetnie sprawdzi się do lekkich deserów, jako przełożenie do tortów, środek do rogalików czy wypieków z ciasta francuskiego. 50% procentowa zawartość owoców gwarantuje wysoką jakość produktu oraz wyrobu końcowego.

Kiedy już kubki smakowe zatęsknią za innymi, bardziej tradycyjnymi, jesiennymi propozycjami, polecamy nadzienie Lauretta dynia 50%. Gęsta i aromatyczna konsystencja świetnie komponuje się z ciastem drożdżowym, jako dodatek do babeczek i muffinek lub tart.

www.lauretta.eu