Stworzone przez szefów kuchni dla szefów kuchni

Stworzone przez szefów kuchni dla szefów kuchni

Stworzone przez szefów kuchni dla szefów kuchni

 

W ubiegłym roku firma Nestlé Professional wprowadziła na rynek dwie linie fondów pod francuską marką CHEF, tj. fondy w paście oraz koncentraty fondów. Każda z linii posiada zalety predysponujące ją do konkretnych zastosowań. Te w paście, o niskiej zawartości soli, wspaniale sprawdzą się do redukowanych sosów, natomiast koncentraty ? do duszenia potraw, do zup oraz sosów zaciąganych zasmażką.

Koncentraty fondów CHEF ? to najbardziej wydajna grupa produktów pod marką CHEF. Charakterystyczny dla tych produktów jest fakt, że oprócz intensywnego smaku głównego składnika, wyczuwalne są również przyprawy.

Koncentraty fondów CHEF dostępne są w wariantach: ze skorupiaków, rybny, mięsny, drobiowy.

Fondy w paście CHEF mają konsystencję lejącej się pasty. Fondy w paście CHEF bardzo łatwo rozpuszczają się w wodzie, jak również w śmietance czy innych płynach.

Fondy w paście CHEF dostępne są w wariantach: drobiowy, rybny, cielęcy ciemny, jagnięcy.

Już wkrótce dostępna będzie trzecia, najbardziej premium linia fondów CHEF w płynie, produkowanych od podstaw z najwyższej jakości mięsa, warzyw, ziół i wina.